Loading...
De Run 5409, Veldhoven
Ma - Vr : 08.30 - 17.00, Za : 09.00 - 12.00

ANWB Partner

Bijna iedere bezitter van een auto of motor heeft het wel eens mee gemaakt: pech onderweg. Vaak op het verkeerde moment in de vrieskou, stromende regen of na een middagje winkelen en je accu leeg is omdat de lampen nog aanstonden. Allemaal heel vervelende momenten, iets waarop je niet zit te wachten. Maar gelukkig is er voor deze momenten de ANWB Wegenwacht Service.

Doel van de ANWB wegenwacht service?

Ons doel is om u zo snel mogelijk weer mobiel te maken. Wij zullen de aard van de storing onderzoeken en indien mogelijk de storing verhelpen. Helaas komt het wel eens voor dat de storing te complex is om door onze technicus ter plaatse te repareren. In dit geval proberen wij altijd in eerste instantie uw auto rijklaar te maken zodat u zelf in de gelegenheid bent om naar een garage te rijden. Wanneer dit echter niet lukt zal uw auto op transport moeten naar de garage. Dit zal altijd in overleg met u zijn en in veel gevallen heeft u dan, afhankelijk van uw abonnement, recht op vervangend vervoer.

De ANWB wegenwacht is 24 uur per dag bereikbaar en paraat. Wanneer er een melding gedaan wordt, doen ze hun uiterste best om binnen het uur aanwezig te zijn om het probleem te verhelpen.
De ANWB wegenwacht heeft verschillende abonnementen, voor iedere auto of motorbezitter is er een passend abonnement.

Instap
 • ANWB-lidmaatschap: Het ANWB-lidmaatschap met Wegenwacht Service is persoonsgebonden. Dit betekent dat je in elke auto wordt geholpen bij pech. Het lidmaatschap van de ANWB brengt bovendien vele voordelen met zich mee: bijvoorbeeld korting in de ANWB-winkels, op dagjes uit, tickets en de ANWB Visa Card.
 • Advies bij twijfelgevallen: Je kunt niet alleen bij pech op ons rekenen, maar ook als je denkt dat er iets mis is met je auto. Eén telefoontje is genoeg: je krijgt direct een onafhankelijk advies. En als het nodig is, komt de Wegenwacht gewoon naar je toe.
 • Pechhulp in Nederland: Pechhulp in Nederland, exclusief jouw woonplaats.

Lid worden: klik hier.

Standaard
 • Alle diensten zoals vermeld bij "Instap".
 • Pechhulp in de woonplaats: Met deze module ben je ook verzekerd van pechhulp in je eigen woonplaats. Dat is handig, omdat ruim 40% van de pechgevallen in de woonplaats plaatsvindt.
 • Vervangende auto service: Met de "Vervangende auto service Nederland" kun je gebruikmaken van een vervangende auto als we jouw auto niet meteen kunnen repareren. Zo kun je altijd snel weer op weg. Heb je pech binnen jouw woonplaats? Dan heb je recht op een vervangende auto gedurende 1 werkdag. Met de "Vervangende auto service Europa" kun je gebruikmaken van vervangend vervoer als jouw auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden. Zo kan jouw vakantie gewoon doorgaan. (2 dagen NL, niet buiten NL)

Lid worden: klik hier.

Compleet
 • Alle diensten zoals vermeld bij "Standaard".
 • Haal- en brengservice vervangende auto: Met de "Haal- en brengservice vervangende auto Nederland" brengen we een vervangende auto naar je toe en halen hem ook weer op als dat nodig is. Zo heb je er geen omkijken naar. En in Europa waar je dat ook wilt: bij jouw hotel, op de camping of na thuiskomst in Nederland.
 • Rechtsbijstand Verkeer Gezin: Wegenwacht Compleet biedt je juridische bijstand bij het verhalen van verkeersschade op de aansprakelijke derde en bij geschillen over aankoop, onderhoud en reparatie van je vervoermiddel. Wij raden je aan te controleren of je ergens anders al een dergelijke dekking hebt afgesloten. Een rechtsbijstanddekking op o.a. jouw autoverzekering is in het door jou geselecteerde dekkingsgebied met Wegenwacht Compleet niet meer nodig.
 • Hotelservice bij pech onderweg: Met de Hotelservice bij pech onderweg regelen wij, als dat nodig is, een hotelovernachting voor je. Deze overnachting wordt vergoed tot €250,-.
 • Vervangende auto service: Met de Vervangende auto service Nederland kun je gebruikmaken van een vervangende auto als we jouw auto niet meteen kunnen repareren. Zo kun je altijd snel weer op weg. Heb je pech binnen jouw woonplaats? Dan heb je recht op een vervangende auto gedurende 1 werkdag. Met de Vervangende auto service Europa kun je gebruikmaken van vervangend vervoer als jouw auto niet binnen 48 uur gerepareerd kan worden. Zo kan jouw vakantie gewoon doorgaan. (5 dagen NL, niet buiten NL)

Lid worden: klik hier.